Meubelspuiterij met ruim 25 jaar ervaring

Meku Laktechniek is een meubelspuiterij met jarenlange ervaring in het spuiten van meubels. Strak spuitwerk maakt echt het verschil. Goed gespoten meubels zijn weer als nieuw. U hoeft geen nieuwe meubels te kopen. Breng uw meubels gewoon voor veel minder geld naar een meubelspuiterij.

Meubels spuiten voor die perfecte afwerking

We werken elk meubel af met strakke laklagen in de kleur, glansgraad en structuur die u wilt. In het mengsysteem in onze meubelspuiterij mengen we elke kleur. De materialen die we spuiten lopen uiteen: hout (ook MDF), metaal en kunststof in diverse afwerkingen. Ook het beitsen of blank lakken van hout of fineer doen we graag voor u.

We spuiten meubels met 2-componentenlak

In onze meubelspuiterij gebruiken we natuurlijk alleen materialen van topkwaliteit. Daarom spuiten we meubels bijvoorbeeld standaard met 2-componentenlak. Deze lak zorgt voor een duurzaam resultaat waar u lang plezier van heeft.

Hoe werkt het in een meubelspuiterij?

interieurspuiter

Maatwerk is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Daarom inspecteren we het meubel eerst. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Het kan zijn dat we het meubel eerst moeten ontlakken of op een andere manier moeten bewerken. Doorgaans duurt het ongeveer 2 weken om uw meubels te spuiten (inclusief ontlakken).

Wilt u meer informatie?

Wellicht heeft u nog niet eerder gewerkt met een meubelspuiterij. Daarom nodigen we u uit om contact op te nemen met al uw vragen. Natuurlijk mag u ook een bezoek brengen aan de spuiterij.