Interieurspuiterij

Interieurspuiterij voor particulieren en bedrijven

Naast een meubelspuiterij is Meku Laktechniek ook actief als interieurspuiter. We voorzien alle objecten in het interieur van de juiste kleur. We spuiten meubels, maar ook complete inrichtingen van bijvoorbeeld bedrijfspanden of winkelpanden. Wilt u een interieurspuiter inschakelen om uw interieur de juiste kleur en afwerking te geven?

materialen

Wat doet een interieurspuiter eigenlijk?

Voor sommige mensen is het onduidelijk wat een interieurspuiter precies doet. Het antwoord daarop is redelijk simpel: we spuiten alles wat in uw interieur staat. Dat kan een meubel zijn, maar ook andere objecten of onderdelen zoals bijvoorbeeld de lades van een kast.

interieurspuiterij maatwerk
meubilair

De juiste kleur voor de juiste sfeer

Uw interieur bepaalt de sfeer voor een groot deel. Maar de belangrijkste factor daarin zijn de kleuren. Een andere kleur brengt een heel andere sfeer. Wij spuiten het interieur zodat u de sfeer krijgt die u zoekt. Soms gaat het om het meubilair van een particulier en een andere keer om een winkelinrichting.

materialen

We spuiten alle materialen

De objecten die we spuiten zijn gemaakt van allerlei materialen. In de praktijk zijn het vaak MDF, hout, metaal, kunststof of glas. Als u een ander materiaal wilt laten spuiten dan mag u altijd contact opnemen. We gaan de uitdaging graag aan!

materialen

Wilt u meer informatie over onze interieurspuiterij?

meubelspuiterij

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als interieurspuiterij zijn we gewend om maatwerk te leveren. Ook voor uw spuitwerk hebben we altijd een oplossing. Neem contact op of kom langs in de spuiterij!